Najveći hrišćanski praznik, Uskrs, vernici su, naravno, dočekali u crkvi Svetog Save na ponoćnoj vaskršnjoj službi.

Tu su bile i poznate ličnosti, a prvi su stigli Jovana Tipsin, Aca Sofronijević, Dragana Mićalović… 40 minuta kasnije stigla je Sekhar sa snahom Bogdanom. Ovog puta raspoloženje pevačice nije bilo previše raspoloženo, a u hram je došla bez šminke.

ŽELITE NOKTE BEZ GLJIVICA: Neka budu sređeni i zdravi i ponosno ih pokažite – evo kako!

Nije bitno hoće li uskoro doći sunčani dan. Samo u ovo vrijeme želite da nokte na nogama održavate urednima, ali morate ih na vrijeme voditi računa. Naravno, važnije je vidjeti gljivice koje rastu na vašim noktima, iako neugledne. Bitno je da ni to nije zdravo, pa morate riješiti problem da se ne pogorša. Budite higijenski i koristite antifungalni sprej!

Ovaj inovativni sprej je formulisan da efikasno inhibira rast bakterija i uklanja gljivice, dajući vam zdrave nokte!

Glavna prednost ovog spreja je što sprečava ponovni rast bakterija, jer ovaj tretman štiti nokte i omogućava im zdrav rast. Osim toga, uklanja gljivice jer je formuliran s ekstraktom kalusa, koji učinkovito rješava skupljanje, hrapavost, zadebljanje, pucanje, žutilo, ljuštenje i druge probleme uzrokovane gljivičnim infekcijama. Redovno koristite ovaj sprej za podsticanje zdravog rasta noktiju.
Upute za efikasno liječenje gljivica noktiju i stopala:

Korak 1: Očistite noge ili ruke

Prvi korak ka rješavanju problema s gljivicom je temeljno čišćenje. Operite noge ili ruke (ovisno o tome gdje se gljivica nalazi) toplom vodom. Ovaj postupak pomaže otvaranju pora i pripremi ih za sljedeći korak tretmana. Nakon čišćenja, nežno obrišite peškirom. Korak 2: Turpija za nokte (samo za probleme sa noktima).

Ako imate onihomikozu, preskočite na ovaj korak. Turpijom nježno turpijajte vrh nokta što je finije moguće. Ovo pomaže u uklanjanju površinskog sloja nokta na kojem se mogu zakačiti gljivice.

Treći korak: Koristite sprej protiv gljivica

Pažljivo nanesite antifungalni sprej na problematična područja. Ovaj korak je ključan za direktno ciljanje gljivica na noktima na rukama i nogama. Pobrinite se da prskate ravnomjerno kako biste osigurali efikasnu pokrivenost.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here