Senzacija: Finale Lige Evrope 2028. će se održati ovdje! Od 13. do 17. maja je najteža nedelja, rekao je Vučić o glasanju na SE. Ima ljudi koji zaslužuju da budu u vladi, ali ne odgovaraju tako da sam naveo 3 imena

BEOGRAD – Ponosan sam na Srbiju, ona sve može! Drago mi je da smo svi ovdje u Surčinu, sanjamo velike snove, ali mnogi misle da se oni neće ostvariti, bez velikih snova nema uspjeha ni rezultata. Govoreći danas posle utakmice u Surčinu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je:

„Znamo da nas u naredne dve i po godine čeka mnogo nevolja, ali to će postati jedan od najlepših stadiona u Evropi. Pogledajte pripreme za izgradnju kompleksa Expo 2027. Predsednik Vučić prisustvovao je i ceremoniji postavljanja kamena temeljca Nacionalnog fudbalskog stadiona Surčin. 11.45 – Položen kamen temeljac za Nacionalni stadion Surčin u okviru izložbe Expo 2027: neka gradnja počne!

11.34 – Ponosan sam na Srbiju, može sve! Drago mi je da smo svi ovdje u Surčinu, sanjamo velike snove, ali mnogi misle da se oni neće ostvariti, bez velikih snova nema uspjeha ni rezultata. Znamo da nas u naredne dve i po godine čeka mnogo nevolja, ali to će biti jedna od najlepših nevolja u Evropi – rekao je Vučić u govoru pred polaganje kamena temeljca naše zemlje za narod, za za decu, za one koji će biti tu da igraju fudbal i gledaju utakmice biće akva centar, golf teren, 3 tematska parka, tako da roditelji i bake i deke mogu da se zabavljaju sa svojom decom da tamo provedu ceo dan – kaže Vučić.

10 časova – Predsednik Vučić i zvanice krenuli su otvorenim autobusom u obilazak gradilišta Predsednik je u intervjuu novinarima rekao da će najteža nedelja biti od 13. do 17. maja, nakon čega mu je ministar finansija Siniša Mari rekao “. “Situacija sa prihodima je veoma dobra, a nema problema sa naplatom PDV-a”, rekao je on.

“Počevši od 13., najteže sedmice će se nizati jedna za drugom. Odluka o 17. maju biće na rubu propasti.” Vučić je rekao da je što se tiče pristupanja Kosova Savetu Evrope još sve “na ivici”. – Glasanje će najvjerovatnije zakazati 13., a Evropska komisija će najvjerovatnije donijeti odluku 17. maja. Vučić je rekao da će rezoluciju izneti 9. maja. “...

– Jednostavno ne mogu, opsednut sam time”. – Njima treba 29 prema 33 glasa, to je 31, tako da je na ivici – rekao je predsednik, ističući da ne možemo samo da čekamo i pokazujemo frustraciju, već da se borimo, borimo, narod to vidi. Vučić je rekao da Nemačka vodi “žestoku i okrutnu” kampanju za ulazak Kosova u Savet Evrope.

“Imaće između 29 i 33 glasa, a 31 im je potrebna većina (za prijem Kosova), tako da je sve na ivici”, rekao je Vučić, prilikom obilaska početka radova na izgradnji nacionalnog stadiona u Surčinu. Govoreći o pregovorima Beograda i Prištine, on je naveo da se Priština ponaša “bezobzirno” što prati “foliranje onih koji se prave da ne razumeju o čemu je reč”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here