Slobodan Jurišić, bivši bubnjar benda Yu koji je otkrio uslove života i kako se to dogodilo, nedavno je za medije ispričao o ukradenim sredstvima i onome što je otkrio šokiralo je javnost.

Bio sam nespreman. Prodao sam stan u Zemunpolju u kome sam živeo. Ima 20 m² i prodajem ga za 19.000€. Desilo se to u petak i nisam stigao do banke i odlučio sam da sakrijem novac u sef. Otišla je sutradan. Ostao sam sam na ulici – rekao nam je sa knedlom u grlu i objasnio gde se sada nalazi – sada sam u Perlesu (zrenjaninsko naselje), gde mi je prijatelj dao prenoćište dok ne živim. to. Našao sam svoj put. Kuća izgleda užasno. U stvari, to je bio stan u kojem je ranije živio čovjek. Svuda smeće i flaše.

Kurir se našao na licu mesta, a pevačica pokazuje svaki kutak kuće, koja nimalo ne liči na dom u koji bi inače živeli. Podsjetimo, jedan od njih je i Jurišić, koji se muzikom profesionalno bavi od 1979. godine. Najpoznatiji bubnjar u Srbiji.

Studijski rad započeo je sa poznatim bendom “Mama Co Co”, a tokom karijere je pored mnogih pop bendova bio član benda Dejana Cukića Yu Grupa, a svirao je iu studiju na međunarodnom muzičkom studiju, uglavnom u Nemačkoj, gde je stekao reputaciju “The Grove”. Jura je poznat po svom jedinstvenom načinu sviranja i ima jedinstvene tehnike sviranja funk i rock bubnjeva.

“PILA SAM JOGURT SA LANOM SVAKO JUTRO, 2 NEDELJE I OČISTILA CREVA: Kad sam stala na vagu, zanemela sam od šoka”

“Kada sam bio klinac, nisam mnogo obraćao pažnju na to šta jedem, a nisam ni posebno voleo da jedem. Međutim, kada sam bio student, počeo sam da jedem mnogo brze hrane i grickalica. Kada sam Počeo sam da radim i da se krećem, počeo sam da jedem mnogo.” Odlazak od roditelja, a onda su počeli da imaju problema, hteo sam da pazim šta jedem, ali meni je bio problem da nađem vremena, da se organizujem i da se naći volju. ” Dodala je da je do tada počela da se deblja i da je njeno tijelo sve više nesposobno da podnese lošu hranu. “Znao sam da moram nešto da promenim… Kao i svi drugi u doba kompjutera, odlučio sam da potražim rešenje za svoj problem na internetu i recept za lan!” “Nikad prije nisam jeo te čudne sjemenke i nisu mi izgledale posebno privlačne…ali, odlučila sam da probam! Ostavite ih preko noći i poslužite kao sluzavu masu ujutro Recepti koji se jedu u komadima nisu izvodljive.”

Zato kupuje laneno brašno jer se, za razliku od cijelog sjemena, lako probavlja i može ga pronaći u svakoj dobro snabdjevenoj prodavnici zdrave hrane. „Svako jutro sam pila šolju jogurta i kašičicu mlevenog lana, a ubrzo sam primetila da su mi stolice redovnije, stomak manje naduvan i, na kraju, najvažnije: posle dve nedelje, kada je zgazila. na vagi, bila je prijatno iznenađena kada je otkrila da je smršala dva kilograma! Evo efekata lana na organizam: Laneno seme je bogato proteinima, rastvorljivim vlaknima, mineralima gvožđa i cinka, a sadrži i vitamine B1, B2, C, E i provitamin A. Koristi se kao dodatak žitaricama i pogodan je za osobe na dijeti ili osobe koje žele bolje očistiti organizam.

Odličan laksativ

Budući da su bogate uljem i vlaknima, ove sjemenke su i odličan laksativ. Omega 3 masne kiseline koje se nalaze u lanu imaju protuupalna svojstva. Mnoge kliničke studije su pokazale da ova biljka može pomoći kod visokog holesterola i nekih problema sa srčanim oboljenjima.

Miran stomak

Lan je odličan način za smirivanje želuca, obnavljanje sluzokože i poboljšanje zdravlja. Sva njegova ljekovita svojstva nalaze se u sluzi. Prekriva oboljelu sluznicu želuca, štiteći i ublažavajući upalu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here